don't stop me now

Idag på fotolektionen fick vi leka i fotostudion för första gången, hur kul?! :) Har över 100 bilder på mig, Moa och Emma och här får ni några av dom inte allt för fula bilderna ;) Har dock inte redigerat dom, så dom ser lite knasiga ut, men det får ni la leva med kåmpizar!
Med den passande bilden säger jag hejdå! för nu ska jag käka pizza!!1!1!!! HEJDÅ

us

För ungefär tjugofyra timmar sedan kom jag hem från världens bästa. Har haft det hur bra som helst!♥
Finns inte ens ord som kan beskriva hur gärna jag skulle vilja vara där jämt. Skolan dödar mig. Jag suger på att gå upp tidigt. Och jag suger på att somna tidigt. Nu ska jag försöka somna, tidigt. För en gångs skull. Det får How I Met Your Mother hjälpa mig med, som vanligt.

omg omg omg omg omg

ÅKER TILL JÖNKÖPING NU (L)(L)(L)(L)(L) bye fuckers
så glad + :D:d:DD:D:DD:D:DD:DD:D:dD:D är jag nu

the greatest pleasure in life, is doing what people say you cannot do

Ojoj, vad mycket det är som har hänt sedan jag skrev här sist! Har hunnit med födelsedagsfirande i form utav kräftskiva, med några trevliga flickor. Då det dansades, sjöngs, taggades och självklart åts kräftor!
Dagen där på var det match som gällde, mot Krylbo. Som vi vann med 5-1 och jag lyckades göra ett mål och jag lyckades få en svullen näsa. Mot kvällen cyklade jag, Emma, Moa och Alice till Klara där det var förfest på gång! Någon timme efter det stod jag, hur glad som helst och vrålade och hoppade till Björn Rösenström (grr)!! Fick till och med ett grattis viskande i mitt öra av honom. Sedan åkte jag hem.. typ.
Jag vaknade upp ett år äldre utav inte så vacker sång. Sedan åt jag tårta och andra godsaker, umgicks, pratade och öppnade paket hela dagen. Då fick jag bland annat ett nytt kamera objektiv YAY :D Har inte hunnit testa det så mycket än, men det funkar finfint och här kommer någon bild på min fortfarande namnlösa misse.
Har även hunnit börja gymnasiet, verkar helt okej. Schemat är däremot inte okej. Har tre timmars hål på måndagar och fredagar, vilket suger om man inte bor i närheten. Och vi är ungefär miljontals personer i klassen vilket blir lite drygt, men jag står väl ut.
Snart ska jag iväg på träning. Och imorgon eller på torsdag åker jag ner till Jönköping, som jag längtar!! <3

just add lemon lime soda and some friends

Igår bestämde jag mig för att jag ville ha kul sista natten av lovet. So i called my friends moe and alice. Om ni ser ett par springskor i en skylt i Hedemora, så var det inte jag. Och om ni ser en nedtrampad hög med hundbajs så var det inte moe. Nu ska jag hitta på något vettig och klockan sex ska jag på innebandy träning. fun fun fun! bye bye

live love laugh

Fasen vad dåligt jag har bloggat under sommaren då. Ville i alla fall bara säga att den här sommaren har nog varit den bästa någonsin! Har varit i dimman för det mesta och haft hur kul som helst, precis som det ska vara. I helgen är det festa som gäller och på söndag fyller jag år. Den dagen ska jag fira i min ensamhet då alla i familjen ska bort. nice. Helgen efter det drar jag nog ner till Jönköping, hur kul?! På onsdag börjar skolan och det är ju mindre kul, är nervös som fan. Nu har jag nog inte så mycket mer att skriva. Hojt, skype och himym väntar

follow your heart but take your brain with u

värry excited and serious görlz in the morning
mådde jete bra!
fin zolnedgång
moe's daddycool
mådde jete bra igän
shopping-sugna-flickor-i-ett-regnit-väder-at-helsinki
jete zöt
hihi pözz sötiz
i väntan på att fantastic moe skulle bli färdig för röj
finally, sen fick inte kameran följa med
zåg nån häfftig tiger
tog med mig en hem också RAOWER
nu ska jag duscha för jag är svettig har varit duktig och sprungit. hejdå världens tattigaste inlägg! jag är alldeles för stressad för att vara seriös

RSS 2.0