varför hörde du av dig?

Okej. fan fan fan fan fan fan fan vad dum jag är... Bara för att jag var med på matchen så har jag feber igen och jag har verkligen hostat sönder min hals vid det här laget, kan knapp svälja MYSIGT. Precis vad jag behöver när jag måste vara i skolan, det kan liksom inte komma när jag inte behöver vara i skolan eller?!?!?! Tack du där uppe för att du hatar mig så jävla mycket. Godnatt

glömde nästan bort att du existerar

Tjena, har nyss krossat insjön med 4-2 vilket borde ha varit minst 8-2 med tanke på hur grymma vi är. Hängde tre bollar också, gött! Jag är ju som sagt förkyld och det blev inte bättre av att jag var med på matchen. Nu hostar jag som om jag skulle dö vilken sekund som helst, det smakar blod och eh ja.. Har hostat sönder min hals helt enkelt. Btw häller i mig hostmedicin med morfin i hahah, det hjälper inte ens :( Nu ska jag lägga mig i soffan och trycka i mig isglass och dö

var vi än är längtar vi alltid bort

Inne där, på nattklubben dansar alla andra,
innanför stängda dörrar dansar hon.
Det skaver alltid lika mycket i bröstkorgen då hon läser de där gamla
breven som hon en gång fick. Utav en kille.
365 brev. Ett nytt lika välskrivet brev varje dag.
I ett helt år. 
Ibland undrar hon vart sanningen i meningarna tog vägen.
När det skrevs saker som "jag kommer aldrig lämna dig"
Kanske fanns den aldrig där? Eller så var den aldrig äkta bara.
Är sanningen någonsin äkta?
Vad gör han nu för tiden då? 
Är han fortfarande samma gamla kille som röker lite för mycket cigaretter och som alltid dricker sitt morgon kaffe med tre sockerbitar i?
Eller är han kanske den där han drömde om att vara?
Någons.
Den han aldrig berättade om.

kunde inte bry mig mindre just nu

Jag orkade konstigt nog ta mig till skolan i morse, vilket var ganska dumt eftersom jag mår sämre idag än igår :< Plus att jag upptäckte hur mycket efter jag redan ligger, ska nog stanna hemma för resten av terminen.

Har precis käkat mat och ska snart lägga mig och se på film, kanske med min katt till sällskap plus en bit kladdkaka. Låter väldigt frestande. Ska fortsätta leva livet nu. Har massa jävla saker att både oroa mig för, vara arg och ledsen över osv.. Men grejen är den att jag orkar verkligen inte, så jag lever mitt fucking liv och är hur glad som helst!!! ANTECKNA NU. Vill bli frisk nu föresten så jag kan träna igeen :( hejdå nanana

jag glömmer dig mer och mer

Det är såna här kvällar som får mig att aldrig vilja flytta hemifrån, seriöst fan vilken skön familj jag har :D Är happy nu och den som förstör detta blir det jävligt synd om

Har precis duschat och ska snart gå och lägga mig eftersom jag ska försöka ta mig upp till skolan imorgon. Ska bli jävligt skönt, är skapligt uttråkad och behöver verkligen skratta efter att ha legat hemma i evigheter. Vill verkligen träna imorgon men jag är nog en galning om jag ens försöker, hostar fan oavbrutet.. :( Nu ska jag dricka ett glas med någon väldigt äcklig vitamin sörja sen ska jag börste tänderna å go to sleep, häjdå!

hitta tillbaka hit igen


du förtjänar inte att veta när du saknar förmåga att förstå

Yeah finally! Har äntligen orkat göra en header, får se hur länge den blir kvar. Brukar nämligen kunna byta rätt fort. Men det beror på om jag får nån idé och om jag orkar :)

Börjar även känna mig lite bättre nu, men det är långt ifrån bra! Tror jag ska orka ta mig till skolan imorgon vill inte missa mer nu. Idag har jag i alla fall tagit lite kort så det kanske kommer ut nåt sen, har inte lagt in dom på datorn än så vet inte riktigt hur bra dom blev. Men nu ska jag gå och göra något att äta för jag känner mig hungrig för första gången på fyra dagar, great!! :D

vi kommer aldrig bli varandras men jag är alltid hans om han vill

Om han bara visste att jag fanns i samma tråkiga stad, på samma nedsläckta gata. För två år sedan. Tänk om han visste att jag har stått där, utanför hans port. Med miljoner av stenar under skorna. Inatt ska jag drömma att jag står där igen och trampar sönder just den fläcken av gatan, utanför hans port. Kanske till och med hoppas på att se en liten skymt av honom när han fäller upp de ner rullade persiennerna på morgonen. Eller ännu bättre kanske våga gå in genom den stora bruna porten. Gå upp för tre trappor. Trettiotre trappsteg. Knacka på den andra dörren och kasta mig i hans armar när han öppnar. Sen ska jag vakna.

du håller mig kvar i nåt jag lämnat

Jag hatar att vara sjuk. Jag hatar att inte kunna träna. :( won't survive
Idag har jag vaknat, suttit vid datorn och druckit världens godaste hallon smoothie, rätt kul eller hur? Lovar att jag kommer gå ner miljoner kilon den här veckan, är inte hungrig och så fort jag äter så mår jag illa... :( Nu ska jag se på film, somna, inte drömma och hoppas på att kunna vakna upp utan feber!!!

Fan va tråkiga mina inlägg blir utan bilder. Men jag har inte orkat tagit några nya nu. Orkar fan knappt gå upp från sängen. Men jag kan bjussa på några härliga gamla sommar bilder bara för att jag längtar dit så förbaskat mycket!

du vill inte se mig såhär

Inte ens i mina drömmar får jag ha det bra med dig. Stick där ifrån också.

gjorde rätt men av dåliga skäl

Skulle göra vad som helst för en utlandsresa right now. Kan inte någon där ute lägga biljetter, trevligt sällskap, pengar och en ny bikini i min brevlåda tills imorgon? BRA då säger vi så!

ser ingen plats för mig i mönstret

38.5 graders feber, sprängande jävla huvudvärk, hosta och ont i hela kroppen var precis det jag ville vakna upp med idag! Satans otur, viktig vecka :( :(

menade du ingenting?

Vann matchen, lätt! Måste nog varit den goaste matchen på länge, synd krylbo bara att vi har ballar av stål så ni kan inte riktigt trycka ner oss fysiskt hur mycket ni än försöker :) Fick väl en tackling i ryggen vilket resulterade i att jag fick ännu mer ont i ryggen och ett svullet blått knä (jävligt onödigt, tack så mycket!) Men gav inte upp för de, satte fyra goa ist :)

Nu har jag precis duschat, för andra gången idag, värt! Ska snart sova för det finns nog inte ett enda ställe i hela kroppen som jag inte har ont på atm. Hoppas jag inte blir sjuk bara :( goodnight

blandade känslor, tyngd i mitt hjärta

Hallå, vaknade upp för en timme sen, från världens sjukaste dröm. Ska snart äta något för halv två drar jag iväg på samling, sen mot krylbo och köttar lite! Vi måste fan vinna idag, finns inget annat! Ah, har väl egentligen ingenting mer att skriva atm. Hörs senare!
Fula och oredigerade bilder, ska ta nya nån gång! Kanske idag.

tell me

Varför är det svårt att svara?
Varför är det svårt att få fram rätt ord?
Varför är det svårt att veta varför alla vill äta upp mig?
Varför är det så förbaskat jäkla svårt att vara en tjej som heter frida?

nobody's gonna tell me i can't

Yeah, just nu vandrar jag runt i den här frisyren! Tog fram saxen och skulle klippa som vanligt, men det blev lite för kort vilket resulterade i att det hamnade bakom örat (ser förjävligt ut annars) och fyfan vad jag trivs, tyckte det blev nice och jag skiter i vad alla andra tycker. Men just den delen av mitt hår växer jävligt fort, så vi får se om jag låter det växa ut som förut, ha kvar som det är, eller om jag vågar mig på en riktig sidecut ;)

gått om varann så många gånger

Det här har nog varit den jobbigaste dagen på länge. Om jag hade räknat alla tårar som fallit idag hade det redan varit långt över miljoner. Men allting börjar släppa lite nu. Skönt!

Jag har ingen aning om vad som händer resten av veckan. Eller ska förstås spela match i helgen, kanske två! Och det är tre pinnar som gäller, oki?!?! När min mage arbetat bort alla stuvade makaroner och korvbitar (det godaste som finns) så ska jag ut och springa en vända. Så har inget mer att dela med mig av nu. Hejdåååå

du är vackrast i världen men inte alls samma person

Det jag ser i horisonten är något jag vet att jag får.

minnen och kärlek lever förevigt

Var just på världens finaste och jobbigaste begravning. För världens bästa farbror. Allting där var så overkligt, obeskrivligt vackert. Även om det såklart kändes jobbigt nu, så kommer jag och alla andra närvarande minnas detta farväl som någonting bra. För det var precis vad det var, världens bästa farväl. Underbart är kort, alldeles för kort.

"How I wish, how I wish you were here.
We're just two lost souls swimming in a fish bowl, year after year.
Running over the same old ground. What have you found?
The same old fears. Wish you were here."

du har inte fattat än

Kom precis hem från en mycket jobbig men rolig träning! Nu ska jag snart kila in i duschen. Har fortfarande inget intressant att blogga om, så jag slänger in en väldig ful bild som jag tog på min fula katt idag :)
Dags att säga farväl även om det är jobbig, begravningen är imorgon. Längtar tills jag kan känna lycka igen och det här är en av alla grejer som gör det svårare för mig. Vila i frid<3

jag ska aldrig ignorera dig igen

Jag ber inte om mycket. Bara att du ska upptäcka mig, se att jag finns, svara mig, bry dig och hjälpa mig. Precis som förut. Snälla.

jag såg inga problem

Hallådär! Har precis tryckt i mig massa makaroner och köttbullar. Ska strax iväg in till vasahallen och stå i cafeterian... Men det blir inge länge, överlämnar det åt mamma ist för jag ska träna ikväll, så är det bara :D

Har inte direkt någonting intressant att tala om, as always! Ska försöka knäppa lite kort snart att lägga ut också, har inte haft tid att redigera och sådär. Men det kommer. Ciao!

i think i wanna marry you

Hallå, jag vet att jag är sämst på att skriva här, men jag sover, tränar eller är med någon jämt så har liksom inte tid ;)

I helgen spelade jag i alla fall två matcher, dock förlorade vi båda men vafan, lite väl orättvist vare ju tycker jag. Hur som helst så är jag himla trött just nu, har inte sovit länge på över en vecka :( Så jag ska alldeles strax gå och söve, godnatt :)

jag är själv i det här

Hej, jag vet att min blogg är dö tråkig atm. Men tro mig, jag har mina skäl, orkar inte. Allting är inte direkt på topp. Men jag lovar det blir bättre, snart.

Hur som helst så ska jag i alla fall upp hur tidigt som helst imorn, halv sju. Ska iväg till rättvik och spela match med damlaget. Så förvänta er inga fler inlägg ikväll, för jag kommer slockna snart. Godnatt :)
Har inga nya bilder att bjuda på heller, har inte orkat tagit några idag.

jag är trött på bitterheten vill vara lycklig, andas ut

Hur jag än mår idag, så står jag kvar
har aldrig ramlat av, för jag är fast i det här
min egen kärleksaffär

du rinner av mig som vatten

Hallå, idag orkade jag verkligen inte ta mig till skolan. Hade sovit ca 6 timmar på två dygn så det kändes inte riktigt rätt. Men nu tror jag nog att mitt liv är tillbaka vänt, som det var innan lovet :)

Har ändå hunnit med ganska mycket viktiga saker idag, min roman blev äntligen klar och just nu håller jag på med bokomslaget till den. Så nu ska jag fixa med ungefär miljoner photoshop lager till, sen är den nog klar. Sen lär jag skriva en massa andra saker också, få se om jag orkar det idag...

Ska nog dra iväg på träningen ikväll också, höhö. Men nu ska jag fortsätta lyssna på världens bästa petter (snälla sluta aldrig skriva texter) och trixa lite till i photoshop. Hejdo :)


jag grips av panik


varenda gång jag drömmer är jag fast, i dig

Har ingen aning om varför allting står så himla stilla nu för tiden.
En minut tar en timme här, snälla gör så att något händer.

jag tänkte på dig hela dagen idag


jag är inte säker på om jag klarar av att vara lycklig

Hej, som vanligt efter loven så är jag inte ett dugg trött. Orkar inte, vad är fel?!? Kommer säkert inte somna förrens fyra någon gång :(

Tänkte göra en resume av lovet, men kom på att det är nog ingen idé, har näst intill inga bilder och minnet är bra men kort... :) Har väl i alla fall för det mesta umgåtts med min pojkä, men har även hunnit med en hel del annat. Typ allt annat förutom det som jag borde ha gjort, typ skriva på romanen haha... Nu sitter jag här sista kvällen innan den ska vara inne och jag har ju en del kvar, men vafan det är klart tills fyra någon gång hoppas jag :D

vill inte glömma det vi hade

Jag är medveten om att min design är typ den fulaste on earth!
Men det ska såklart fixas, jag orkar bara inte just nu.
Ska verkligen göra en ny header, det är nog det viktigaste.
Sen ska jag fixa lite annat smått och gott, men som sagt inte nu!

Gosh, vad jag kommer ångra att jag gick ut med den här bloggen
innan den ens är färdig, för jag vet inte hur lång tid det kommer ta
men gjort är gjort, så fortsätt läs och börja kommentera :D


RSS 2.0