4-3

Idag var det match i falun som gällde! Så jävla skönt att vi vann den, ännu obesegrade! :) Annars har min helg bara bestått av att vara lat, typ. Har med andra ord inte gjort ett skit! Nu ska jag kämpa på i skolan fram tills torsdag för efter det är det ett underbart höstlov som bara väntar på mig. Det lovet ska jag tillbringa nere i Jönköping, hos världens absolut bästa människa!

old pic

Har somnat bredvid världens bästa pojkvän varje natt sen i söndags, men idag åkte han hem igen :( Har haft det underbart och kan knappt vänta tills jag ska dit. Blir antingen på torsdag eller söndag nästa vecka, så blir jag nog borta hela lovet, asnice!
Idag hade jag naturkunskapsprov och med tanke på att jag inte har pluggat, (förutom på lunchen idag) så gick det nog förvånansvärt bra! Snart ska jag iväg och träna innebandy. Så ska jag nog försöka somna tidigt ikväll också, det behöver jag. I helgen har jag ingen aning om vad som händer, men det återstår att se. Vilket rörigt inlägg, men orkar inte anstränga mig mer än såhääär. puss

oil

Nu har jag klippt av ännu mer av mitt hår! Så jävla skönt och det känns så fräscht. Färgade även utväxten idag, fast råka missa ett ställe så det ser förjävligt ut. Men ska fixa det under helgen, tror jag :) Ska även klicka hem en flaska ricin olja inom några dagar.
Har hört att den ska hjälpa håret att växa mycket fortare. Upp till 5 cm/månad. Vilket låter lite väl mycket i mina öron, men det varierar nog :) Och det är ju värt ett försök. Den kostar ca 40-50 kr för 100 ml och 80-90 kr för 500 ml! Ska snart beställa hem en flaska från bodystore, men den finns även på apoteket och säkert andra ställen. Har även hört att man kan ha den på ögonfransarna, ska tydligen göra dom både tjockare och längre. Dock har inte jag någon användning utav det :)
Nu sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem med mat, är vrålhungrig! Sedan ska jag se på idol. Ska sova tidigt ikväll, har match imorgon mot Falun! KROSSA!!

outside

Nu har jag snabbt slängt ihop en tillfällig header. Ska inte ha den länge, men den får duga tills jag har kommit på hur den ska se ut :) Ska även fixa tillbaka kategorierna eller "flikarna" som jag förut hade nedanför headern.
Kom nyss ut ur duschen. Var iväg och kollade på träningen för en liten stund sen. Jag är lite små sjuk, så jag stod över idag. Har inte så speciellt mycket mer att berätta. Ska se på film nu och sedan sova, godnatt!

isn't it ironic?


you only live once

Helgen har till mesta dels varit riktigt bra! I fredags efter skolan åkte jag, moa och alice till kupolen. Hittade äntligen en bra jacka! När vi kom hem igen blev det idol, kebab, chips, dipp och annat mys! Väcktes fyra gånger under natten, vilket inte var lika kul eftersom seriepremiär väntade dagen efter. Matchen spelades i borlänge och den vann vi, med 2-5 :D Hängde en rackare också!! 
Framåt lördagskvällen for jag och några till mysiga tjejer hem till klara på förfest. För att sedan dra vidare till evelina och efter det john. Kvällen slutade inte riktigt som jag tänkt mig, somnade runt halv fem nån gång kanske. Är rätt död idag. Nu ska jag fortsätta kolla på film hela dagen. CIAO

remember to stay strong

Hallå där! Kom hem från skolan för ett litet tag sen. Fy sjutton vad skoltrött jag är, redan. Skönt att det snart är lov i alla fall. Ligger efter i en massa, men ska väl ta igen det snart. Orkar bara inte just nu. Känner mig inge pigg alls, ska nog krypa ner under täcket och titta på house, utan tudor :( :( :( 
Installerade nyss om photoshop (råkade ju ta bort det förut), så ska ut och ta en massa nya bilder snart. Så dyker väl en header upp så såningom. Nä nu väntar min säng på mig, hejdå mina vänner och ovänner

morning morning!

Nu beger jag mig till staionen och sedan skolan, s to the uck.

autumn

Tänkte göra ett inlägg till innan jag ska inta säng läge! Klippte mig ju idag, så förfärligt blev det ju inte. Trodde att det skulle bli mycket värre, så det var ju skönt. Efter jag hade gjort det gick jag hem till moa och umgicks med henne fram tills träningen började. Sedan jag kom hem har jag bara setat här, på min fula stol i världen skönaste och fulaste one piece. Så har jag så klart duschat. Nu ska jag alldeles snart lägga mig i sängen och sova, skönt! Har sovmorgon imorn och jag känner att det verkligen behövs! Och som grädden på moset har jag inte den sista lektionen, hur skönt?! Nä, nu äre dags att sova, godnatt.
Bjussar på några höstbilder som inte är allt för bra. Ska ut och fota någon dag snart, har så tråkiga bilder.
g

sov gott söten

Fick ha världens roligaste, underbaraste, drygaste, sötaste, bästa, pipigaste och finaste misse som någonsin har existerat i ungefär en och en halv månad. Usch och fy vad tomt det kommer vara på nätterna nu.
Vila i frid Tudor, love u!♥

godnatt och sov gott

Nu har jag försökt trixat med bloggen lite till, men det funkar inte som det ska. Får fortsätta mer imorgon om jag har tid! För efter skolan ska jag klippa mig. Mitt hår blev sjukt slitet av all sol och saltvattnet, så det är nog en hel del som ryker, tyvärr! :( Fast det brukar växa rätt snabbt, så får väl hoppas på det. Efter det är det träning som gäller, ska bli så kul, har ju inte tränat på en vecka! Och i helgen är det seriepremiär mot Borlänge, får hoppas på vinst!
Nä, nu ska jag slå på ett house avsnitt och sedan sova, har kort skoldag imorgon. Så himla skönt, älskar tisdagarna! Godnatt kåmpisar :)

underbaraste veckan i mitt liv

Förra veckan kunde inte ha blivit så mycket bättre. Har haft det så underbart, varmt och skönt hela tiden! Men det bästa av allt var att jag fick uppleva allt detta med den absolut bästa som existerar. En bild förklarar ju så mycket mer än tusen ord. Så jag väljer nog att förklara mig i bilder i stället! Svårt att beskriva hur bra det har varit ♥
Haha, kan inte sluta skratta åt den sista bilden! så fula och efterblivna :)

silence

Som ni säkert ser (om inte tryck f5) så håller jag på att göra om bloggen. Det kommer nog vara stökigt ett tag, men snart är det nog ordning igen :) Orkar liksom inte göra allting på en gång. Det ska bli mer fart här också, mer bilder ska upp och det ska uppdateras oftare. Har ju sagt så några gånger, men ska försöka hålla det nu, för jag vill minnas. Börjar med bilder och kanske lite text från resan till Turkiet senare.
Inläggen nedanför ser riktigt konstiga ut och jag vet inte riktigt vad det beror på. Ska försöka få ordning på det så fort som möjligt. Annars får ni helt enkelt bara ignorera det, för kommande inlägg kommer se bra ut :) ciao!

RSS 2.0