i like my bed, but i'd rather be in your

Okej, kryssningen var nog bland det roligaste som jag har varit med om i sommar. Skit kul verkligen :) Direkt när jag kom hem därifrån, i fredags så packade jag om väskan och for till Orsa med Marcus. Hans mamma har stuga där och det var superfint! :) Kom hem för bara några timmar sedan och har legat i min säng sedan dess. Ska snart slå på några avsnitt av himym och efter det ska jag sova. Imorgon (kanske) lägger jag nog upp bilder från dessa underbara dagar! Godnatt folket :)

fog

Livet leker och i morgon åker jag på kryssning med mina två favorit tjejer. Snart ska jag träffa Marcus. Love life.

Svante, Barney, Stinky, Ernst, Rooney...?

För två dagar sedan betalade jag hundra svenska kronor för världens sötaste och knasigaste kattunge. Stackarn är fortfarande namnlös så jag vill ha namnförslag! Det är en han och han vill ha ett kill namn.

everything happens for a reason

Jag är nyss hemkommen från Småland! Det har varit helt awesome, amazing, great and so on... Har kommit fram till att farfar måste vara den skönaste sjuttioplusaren som vandrar på jorden. Tröttnar aldrig på hans historier om både min, min familjs och hans barndom. Så himla mysigt och kul att sitta där i hans lilla hus mitt ute i skogen och prata om allt och ingenting! :) Det här behövde jag, nu är jag en ny männsika igen och så jävla lycklig. För alla mina problem är gone, känns det som! Tack, tack och tack farfar för att du finns.
Några få timmar innan vi skulle bege oss hem mot dalarna kom även min favorit tysk på besök, Bianca! Kunde ju dock inte stanna så himla länge, men hann i alla fall träffa henne och tur var väl det :) På väg hem stannade vi vid Gränna, as usual. För att handla polkagrisar. Sedan fortsatte vi våran 5 timmars långa bilresa hem i mammas trånga bil. Men det funkade.
Kollade just igenom mina bilder och insåg att fler än dessa togs visst inte. Förutom en hel del på hästarna som sprang runt bakom farfars hus! Och några misslyckade försök till att fotografera en fågel som vägrade samarbeta
Nu ska jag kolla facebook, sedan ska jag se på film och sova. Imorgon ska jag äntligen träffa Marcus, alldeles för länge sedan och som jag har längtat!! Godnatt :)

jag chillar satan nere i småland!

Och sverige gjorde just sin sämsta match i världshistorien. Vilket gjorde så att mitt hopp om att damfotboll kanske har blivit lite kul att kolla på sjönk ner till nerdesta botten again! Nu ska jag för en gångs skull lägga mig lite tidigt och kolla på how i met your mother. Det gör mig på gott humör igen! CIAO

i don't hate you i'm just disappointed you turned into everything you said you'd never be

Fotbollen gick kanonenrs! Sverige vann med 3-1 woho!

Nu ska jag snart hoppa in i duschen, kolla på lite mer fotboll, käka och packa! För imorgon ska jag ner till småland och träffa farfar. Kommer förmodligen inte kunna blogga nånting då, så ni får stå ut :) Efter jag gjort allt ovanstående ska jag nog ut på lite äventyr. Så hejdårå

let's make better mistakes tomorrow

Hallå! Nu är jag äntligen back from the jungle. Seriöst, har aldrig varit med om någonting värre än att klippa dom där jävulska träden. Det var brännässlor runt om som var längre än mig. Resulterade i ett svidande ansikte och hals. Nice! Nu ska jag fortsätta kolla på fotboll. Sverige-Australien! Ser riktigt bra ut :)

don't u miss me?

Åkte till vikmanshyttan igår på kvällen och umgicks med trevliga, saknade människor! Vi badade, snackade och grejer. Men kvällen dog ut rätt fort så kom väl hem runt två nån gång i think. Och idag har jag inte en blekaste aning om vad som händer. Förhoppningsvis something fun! :) Imorgon ska jag dock upp tidigt as hell. För klockan nio ska jag befinna mig vid hälla nånstans för att klippa träd (haha) med innebandyn. Inte lika kul.

Nu måste jag kila in i duschen innan pannan börjar koka.. see ya!

it's hard to forget someone who gave you so much to remember

Hej! Som ni förmodligen ser (om inte tryck f5) så har jag gjort om headern. Mer bilder ska självklart läggas in i slideshowen inom några dagar. Orkar inte just nu, för det tar så lång tid och jag är väldigt, väldigt trött. Kommer i alla fall lägga in bilder där rätt ofta nu. Så fort det hänt något nytt spännande.

Har väl egentligen inte hänt så mycket sen jag skrev sist. Eller åkte hem till Isak igår och umgicks med tha gang. Det var trevligt :) Nu har jag inte så mycket mer att berätta. Imorn ska jag förmodligen in i dimman again, G TO THE ÖTT! Nu ska jag bara fortsätta chilla i min grymt sköna säng med några avsnitt himym. Sedan ska jag sova. Godnatt people.

love life

Hejsan! Jag är lyckligast i världen och livet rullar på, kanoners. I helgen var jag på peace and love. Eller ah, utanför i alla fall. Träffade underbara människor och hade det jätte trevligt. Grät när jag hörde petter live. Haha... Aja nog om det i think

I lördags natt fick iaf jag, moa och alice skjuts hem, av marcus. Vi fuckade ur rätt rejält sen somna vi :) Sen dess har alice sovit hos mig, fram tills idag då vi tar skilda vägar (snyft). Vi tog btw en sväng till kupolen idag. Fyndade en hel del, mycket rea och grejer. Asnice :) Nu ska jag ut på nya äventyr, så hejdå.
Fyfan vilket flummigt inlägg, men det får ni leva med, för sån är jag right now... :D
fluga

RSS 2.0