tänkte bara säga att

Den här helgen har varit super. Har varit med Marcus nästan hela tiden. Och vi har vunnit en match mot div.2 Aston! najs. Tänkte också säga att den här veckan ska jag jobba stenhårt i skolan (försöka duger väl?) för... wait for it!!! på lördag åker jag till Turkiet med världens bästa pojke! hur kul!??!!

love life

Har varit med om den bästa och mysigaste helgen på väldigt länge, med världens bästa marcus!♥ Nu kikar jag på idol och sedan ska jag städa undan på mitt rum, skriva en labbrapport och sedan sova :)

every scar has a story

Imorgon kommer jag inte kunna gå. För i morse vandra jag runt i skogen 8 km med redan träningsvärk både här och där. Och alldeles nyss körde jag slut mig helt på världens roligaste innebandyträning! Kom nyss ut från duschen och snart ska jag slå på de sista avsnitten av himym (BUHUUUU :'((((( vad ska jag göra sen?!?!) Så godnatt! Och justja, imorgon kommer världens bästa hit och jag kan knappt vänta, så jävla lycklig! :D:D:D

don't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect

Hallå! Idag var jag hemma från skolan med en huvudvärk som var förjävlig. När det gick över, så städade jag. Tvättade kläder och rensade garderoben. Välbehövligt! Nu sitter jag och är apförbannad på min katt, för han har bitit sönder mina hörlurar, och han försöker bita sönder alla andra sladdar jag har i rummet också. Är också sur för att jag tydligen avinstallerade photoshop och tog bort det. Av misstag. Så kan inte göra något åt min fula blogg förns jag har orkat tagit hem nytt.
Imorgon är det "grön dag" i skolan, vilket innebär att vi måste springa runt i skogen i ca sex timmar. Kommer förmodligen bli skit tråkigt. Men lika bra att få det gjort, annars måste man ändå göra det sen, lol.. Nu ska jag fixa käk tills imorgon, ta fram kläder och efter det ska jag se på film. Sedan sova, skönt! Godnatt
såhär sjukt snygg är jag för tillfället, ciiiao

den här dagen är en helvetesdag jävla skit fan dag cp


Jag försov mig i morse. Hade skolfoto idag, såg ut som en gris. Och ni kan adrig gissa vem som var fotograf. Farfar ligger på sjukhus. Jävla helvetes fan. Jag börjar bli sjuk. Jag saknar Marcus mest av allt. Och jag är HUNGRIG.

RSS 2.0