don't cry over the past, cry to get over the past. don't smile to hide the pain, smile to heal the pain.

Jag är svag för dig, för du gör mig stark
du är bra för mig, ändå förstör jag allt
du har sönder mig, fast du gör mig hel
det känns så rätt, även om allt som vi gör blir fel
jag är slav för dig, jag gör vad som helst
allt för att få va med dig, kan aldrig dra en gräns
jag har tappat greppet, vet inte in och ut
vi kan ha trampat snett men det här är sinnessjukt
jag vill älska dig och jag vill slå ihjäl dig
vill ha dig ur mitt liv, men nånting står I vägen
och jag gör allt för att behålla förståndet
men jag har fastnat I ett beroende som håller mig fången

how can you forget about the past when you want your past to become your future

Idag har jag åkt på roadtrip med moa. Mopeden har rullat alldeles för många mil, vi har knäppt alldeles för många kort och vi har ätit alldeles för många kakor + ananasringar. Vi har frusit på tok för mycket när solen inte tittade fram och vi har varit förbjudet fula. Såg ungefär ut såhär!
Alla andra bokstäver var slut, föresten lydia! Dom ligger kvar på bryggan i turbo. Bara att pallra sig dit och käka om du vill :) Kluttarna är nog också kvar, om inte moa åt dom.

when life gives you a hundred reasons to cry show life you have a thousand reasons to smile

Igår tog jag hål i naveln igen! och fy i helsike vad ont det gjorde eftersom jag hade brosk där inne, från det förra hålet alltså. Piercaren var grinig på mig för att jag hade tagit med pistol sist, så dom ska ska ta hål i naveln ta för sjutton inte med pistol! Har dock inte hunnit tagit någon sådär super bra bild men den här får duga så länge

every new beginning comes from some other beginning's end

Hallå! Igår när jag slingade håret så blev det kanppt någon skilnad alls, så jag gör ett nytt försök atm :) Hoppas det syns nu!

Igår var det i alla fall hur roligt som helst. Jag, moa, alice och sofia gjorde världens godaste fruktsallad och åt den tills vi sprack. Sedan drog vi ut på stoorstan och härja runt. Kom hem inatt runt ett tror jag. Idag har jag ingen riktig aning om vad som händer. Antingen ska jag träffa tim, eller så drar jag nog in till moa igen, det visar sig! Nu måste jag snart skölja ut färgen så byebye! :)

i can't live without you

Var ju som sagt i borlänge igår. Piercade dock inte naveln, får ta det en annan dag :) Köpte inte så mycket, det var så långa köer så jag orkade verkligen inte. Men hittade i alla fall en vit baströja, en svart tub top och en bikini!

Den var så billig och jag har letat efter en bikini i ungefär hundra år som passar och finally! Dock var den inte perfekt så ska nog köpa nån till, kan ju bli välbehövligt i sommar! :)

Nog om det. Nu ska jag snart vidare till moa där även alice är. Dom ska slinga mitt hår. Sedan ska jag hem igen och äta grillad kyckling och det ska bli super gott! Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, men det återkommer jag nog förmodligen med :> byebye!

sometimes we build walls, not to keep people out, but to see who actually cares enough to break them down

true story

heaven is where you and i kiss each other


hä bint bätte

Idag mår jag rätt bra, kan äta igen. FINALLY! dock har jag gått ner tre kilo för att jag har levt på fil i lite mer än två dagar :( Men det är snart ordnat! Tror jag ska till skolan imorgon i alla fall. :)

Nog om det! Kan fan inte låta bli att vara lite glad just nu, allting känns super! Kom in på båda mina val till gymnasiet :D Har slingat mitt hår lite till och jag börjar bli frisk så himla schöönt! Dock så kan jag fortfarande inte bestämma mig för om jag ska gå estetik-media i avesta eller samhäll här. Kommer bli något drygt att ta sig till och från avesta varje dag så vet inte om det är värt det :> Men behöver inte bestämma mig än så det är lugnt. Nu ska jag nog ta en dusch och sen slå på en film och fortsätta chilla hela kvällen :)

:D


bildbomb från helgen!


oh my god

Jag orkade inte redigera några bilder igår och jag kommer förmodligen inte orka göra det nu heller, men det kommer! Nu ska jag fortsätta sova, är trött hela tiden bara för att jag inte kan äta nånting riktigt. Jag lever på fil och vatten och det har jag gjort sen igår morse. Det här sugeeeeer!!1

När jag orkar ska jag även lägga in fler bilder i slideshowen. Hejdå nu.

du håller mig kvar i nåt jag lämnat

Den här helgen har varit awsome ända fram tills för ungefär två timmar sedan.. Verkar som att jag blivit matförgiftad av någonting, förmodligen kött. Men isf var det nog värt det för de var cp gott :) Men nu kan jag inte äta någontng utan att må illa. Kanske till och med är magsjuk, men det tror jag faktsikt inte. Känns inte så. Får se om jag orkar upp till skolan imorgon, tveksamt!

Fredagen var väldigt trevlig, rolig och jobbig! Det var ju natt innebandy i vasahallen och vi tog oss faktiskt till final, konstigt nog ;) Höll på att somna på planen och grejer men det var i alla fall kul. Mindre kul är det att jag åkte moppe hem efter det, höll på att sluta illa men jag klara mig!

På lördagen var det fotbolls match som gällde haha, något trött jag var. Efter det var jag alldeles slut i hela kroppen. Tim kom  hit mot kvällen och vi grillade, mycket gott :) Sedan åkte vi vidare till stan och träffade lite trevligt folk och tillslut hamna vi hemma hos tim, trötta som sjutton!

Idag har det dock inte hänt så mycket, har mått illa lite till och från, jävla skit. Jag och tim har varit ute en del i alla fall, blir så glad av vädret :D Men sen åkte jag hem, mådde inte alls bra ett tag. Tråkigt tråkigt, så nu ska jag redigera lite bilder från helgen som ska upp här! Sedan ska jag se på film och fortsätta vila :)

en ensam fågel som bär på tok för stor kvist

Jag är trött på sömnlösa nätter. Jag är trött på upp och ner. Jag är trött på kaos. Jag är trött på svek. Jag är trött på lögner. Jag är trött på falskhet. Jag är trött på att allt kan gå från högst upp på toppen till allra längst ner på bara några sekunder. Är förövrigt väldigt trött så nu ska jag försöka sova, godnatt.
Och nej, det är inte min mage som syns på bilden. Det är min arm för er efterblivna som inte kan se det.

cat im a kitty cat and i meow meow meow

Okej, den som har tråkigt någon dag kan ju kolla på dessa! Speciellt tillägnat lydia för att jag vet att du kommer DÖ av garv

oh yeah wake up yeah

Idag var det nationella i engelska, läsförståelsen gick nog bra men har dock ingen aning om hur hördelen gick. Orkar inte bry mig hellör. Tänkte springa några kilometer idag när jag kom hem från skolan, men höll på att blåsa bort så jag lät bli. Somnade istället. Ska nog snart hem till timpo, vet inte hur kvällen kommer se ut men förhoppningsvis bra. Nu väntar varmvattnet på mig måstäää springe till duschen, tjenixen! ;)

han river sönder mina ihopsydda illusioner med hans böjda naglar

Kom hem från träningen för en timme sedan. Kul, men segt! Nu har jag precis klivit ut ur duschen och väntar på käk :) Är redan jätte trött så ska nog försöka sova tidigt ikväll, men vet ju hur det brukar sluta.. Har egentligen ingenting kul att skriva så jag förstår inte ens varför jag gör det. godnajt

dumb ass

Fotbollsträningen i måndags var bättre än jag trodde. Okej själva träningen kanske inte var sådär jätte bra, men att få spela fotboll igen var fan gudomligt! :) Det betyder att jag ska träna idag också höhö!

Resten av veckan kommer bli chill. Ska sitta i cafeterian imorgon med moe och på fredag är det bara nationella i engelska sen slutar jag :) Imorgon ska jag även upp till Falun med pappa och linus för att titta på den fjärde semifinal matchen, falun-warberg, awesome! Men nu ska jag käka och sen ska jag som sagt sparka boll. Ska försöka övertala pappa att ställa på moppen också, det är fasen dax för det nu. Heddå :)

fat people use more soap

Dagen började cpstresstigt, de ticker jak inte om! Det var match med p96 (hahha) som gällde idag. Matchen skulle ha börjat tre, men den blev flyttad till två. Klockan tolv vaknade jag med 5 missade samtal och miljoner sms.. Inte så kul :> Hann i alla fall i tid. Vi spelade mot ledarna i ibf. Dock förlorade vi. Tråkigt att innebandysäsongen är slut nu. Kan fan inte vänta tills hösten! :(

Aja. Ska snart äta god mat, sen ska jag iväg till tim :) Har ingen aning om hur kvällen kommer se ut, men förhoppnigsvis blir den bra! Orkar inte lägga in några bilder idag, så ni får klara er utan :> hejdå

home is wherever i'm with you

idag har jag varit i skolan
idag har jag lurats
idag har jag inte blivit lurad än
idag har jag bakat goda muffins
idag har jag inte gjort så mycket mer
idag ska jag träffa tim
idag ska jag äta pizza :s
idag ska jag sova hos tim tror jag
bra dag med andra ord, hejdå

RSS 2.0