jag finns även häääär

http://fridalovisas.tumblr.com/
http://fridalovisas.tumblr.com/

worthless

Första skoldagen var en plåga. Vill absolut inte tillbaka dit något mer. Men lär kämpa på, lite för sent att ångra sig nu kanske. Har ett engelska arbete jag lär få klart innan veckans slut och en hel del annat skit. Orkar inte!!
Idag höll jag i alla fall i min innebandyklubba för första gången på en och en halv vecka. Det kändes bra. Fick lite ont i axeln på slutet så jag stod över spelet. Dock är det inte smärtan som stör mig mest, det är rädslan av att det ska hända igen! Skulle dö om jag blev tacklad och den gick ur led, igen! :(::(:(:(( Aja, nya tag! För på torsdag ska jag ta mig sjutton spela hela träningen och jag ska baske mig spela match i helgen!
Nu ska jag kolla på någon film som jag redan har sett (orkar aldrig ta hem nya:@#E!"¤##) Godnatt!

den här stan gör mig galen


du är värd att dö för

Ska jag förklara detta lov med ett enda ord lär det nog bli - händelserikt!
Jag har ätit julskinka som bara blir godare och godare för varje år! Jag har firat jul med min familj och farmor. Julaftonskvällen avslutades i fagersta med julklappslekar och annat skoj med min fina pojkvän och en del av hans släkt. Dagen därpå var jag inte på min släktmiddag, som alla andra år. Och det hade ju sina orsaker. Istället låg jag och marcus hemma med massa godsaker och en hel del filmer! Sedan for vi till orsa, till lenas&anders finfina stuga. Där åts det god mat, spelades kort och grillades korv i vintersolen! MYS
Kvällen innan nyår spenderade jag på akuten. Spelade match och lyckades få axeln ur led. Åh, hemska tanke! Har aldrig varit så rädd i hela mitt liv och jag har inte ens varit i närheten av att känna den smärtan. Ingenting var trasigt inne i mig i alla fall och axeln var redan tillbaka hoppad när jag kom fram. Så det var skönt!
Nyår firades i bondarvet med ett stycke finfin moa och ett stycke finfin marcus + hans vänner! Det var trevligt, tror jag! Minns inte ens hälften och jag vaknade upp med miljoner sprickor i min mobil. Men men! 
I måndags for vi ner till jönköping och där har jag varit ända fram tills klockan fem idag. Där spelade vi bowling, tittade på alldeles för många house avsnitt, åt supergod mat, färgade mitt hår och bara levde livet. Men som sagt, idag satte jag mig på den eviga tågresan hem bland hundar och transvestiter! Tur att jag hade musik den här gången.
Jag har såklart även gjort en hel del annat men orkar inte skriva mer nu. För nu är det sovdax och jag har inte laddat in några bilder på min dator ännu, så några såna blir det tyvärr inte idag! Godnatt

RSS 2.0