nobody is perfect until you fall in love with them

Hej! Det har hänt så mycket super kul dessa dagar då jag inte har gett några livstecken på bloggen! Har för det mesta lekt med moa, alice och sofia! I moas sommarstuga. Och jag har absolut inte blivit solbränd eller sådär. 
Det här gör så förbaskat ont så jag kan inte ens förklara hur ont det gör. Jag får leva i min bikini då jag inte kan ha andra kläder på mig för tillfället! Men inte klagar jag för det. Vädret är ju super. Dock ska det regna imorgon och det suger.

Är förövrigt väldigt besviken, ledsen, arg, osv osv... på mig själv för att jag inte köpte en p&l biljett. M ringde idag och sa "lyssna här" så var det snälla bli min - veronica maggio. Blev inge avis eller sådär i alla fall. Kunde åtminstone åkt dit idag, för att se henne. Men det gjorde jag ju inte.

Aja från det ena till det andra. Idag när vi kom hem ifrån stugan så städade jag och möblerade om i mitt rum. Gud så mysigt det blev. Så nu sitter jag med moe bredvid mig. Ska snart äga ut henne på något x-box spel, sen ska vi nog ut på nya äventyr! Vi hörs :*
såklart så fungerar det inte att ladda upp flera bilder nu.. aja hejdå

har aldrig varit lyckligare

Igår kväll var jag med om den bästa midsommaraftonen i hela mitt långa liv! (Dock även den pinsammaste, men whatever) Man lever bara en gång. Var på fest hos familjen Ruth. Superduper trevligt var det med sjukamp, tipspromenad, nice musik, trevligt folk och grejer. Har inga bilder eller annat kul att bjuda på från den trevliga kvällen. För hade jag tagit med mig kameran hade det förmodligen slutat i kaos. Nu ska jag se på himym, som vanligt. Sen ska jag sova! GODNATT SOV SÖTT

somtimes it lasts in love but sometimes it hurts instead

the end

blink if u want me

Sommarlovet hittills har varit suveränt! Har tagit vara på varenda kväll/natt och sovit bort dagarna, så det ska vara eller?!

I tisdags drog jag, Jenny, Linda, Elin och Alva ut till Norn för att tälta. Adam, Isak och Niklas gick till oss i Norn från Hedemora. Galningar, men kul vare. Finns inte så mycket mer att berätta. Det var hur mysigt&roligt som helst. Var vakna fram till tio på morgonen och åkte hem. Inte fan sov jag för det, drog till isak och kolla på himym ist. Niklas och Rasmus var där också. Umgicks med dom resten av kvällen och natten och kom hem runt 4. NICE

Idag vaknade jag klockan tre av att jag hade miljontals sms som väntade. Nu ska jag duscha sen ska jag ta tag i en hel del saker! Vi hörs, hejdå. Btw så äre fel på blogg.se, kan inte ladda upp bilder! Finns iaf en hel del på facebook.

skolavslutning

Igår var det skolavslutning och jag vet inte hur många blandade känslor det fanns. En del av mig ville gråta för att jag inte vill sluta i the class of awesomeness. En annan del av mig ville skutta runt och springa av glädje. Eftersom skolavslutningen är väl the day of the year? Hur skönt är det inte? Hur som helst så festade en lycklig och nöjd tjej med slutligen 230 poäng hela dagen, kvällen, natten och en del av morgonen!

Efter avslutningen och allt sånt där så for jag och en hel del andra hem till Niklas och där var det trevligt! Ännu trevligare blev det när vi sedan drog hem till Isak. När vi varit där en stund tog vi bussen in till storstan Hedemora. Där vare också sköppligt nice. Kom hem runt tre någon gång, full, pigg och glad! Orkar inte berätta om hela dagen, då kan jag lika gärna skriva en bok. Men så gick det till i väldigt stora drag iaf! Bilder ska läggas upp, så fort jag har hämtat min kamera som visst blev kvar i stan.

6/6/2011-8/6/2011

Jag är urusel på att blogga. Jag är trött. Men jag gör det, för jag vill minnas! Har nämligen varit på klassresa till Idre. Awesome om ni frågar mig. Har inte haft tråkigt en enda sekund. Och det har fått mig att känna ångest, vill inte sluta nian. Alla som redan varit med om det förstår exakt hur jag menar. Jaja, hur som helst!

Vi skulle samlas prick noll åtta noll noll på hemköpsparkeringen i Hedemora. Påväg mot nya äventyr satt en trött Frida, en trött Moa, en trött Gordon och en Erik i Gordons mammas bil. Och en hel del andra trötta barn i fem andra bilar. Vi nödlandade i Älvdalen(?) för att äta en sunkig hamburgare som smakade alldeles för mycket lök.
Sedan for vi vidare. Och efter ett tag var vi slutligen framme vid Njupeskär. Sveriges största vattenfall på 93 meter.
Sedan skulle vi bege oss mot Idre. En genväg skulle vi åka också (enligt Pierre och Ola). Dock resulterade det i en ca 10 mil lång omväg. Vi hamnade nämligen i Norge. Men lika glada var vi för det. Åtminstone jag :)
Efter några mil in i Norge tog slutligen jag och Gordon tag i kartboken och fixade biffen. När vi kom fram till Idre och hade fått våra nyklar till stugorna packade vi upp och bäddade våra sängar. Sedan chillade vi fram tills eldkvällen skulle vara. Då fick vi bli utägda av de vuxna i en bokstavslek, skamligt. Sedan fick vi göra äckligt bröd. Efter det gick ungefär halva klassen upp på fjället. Det blåste något mycket och när vi väl kommit upp började det åska, så vi var nere ungefär lika snabbt igen.
Sen blev det kväller och alla hade trevligt i sina stugor. Får heller inte glömma den mysiga promenaden i spöregnet! Den natten somnade jag runt 3-4. Jobbigt men kul! Morgonen där på skulle vi upp redan klockan sju för att äta frukost halv åtta. När klockan närmade sig nio var bikinin på och vi var påväg upp mot sporthallen. Det var funballs på gång! Och fy sjutton vad kul det var, skulle lätt göra om det om jag fick chansen.
Efter att vi hade badat, käkat och åter igen chillat lite i stugorna så skulle vi ut på jaktstig. Där fick man skjuta pilbåge (som förövrigt var skitkul) luftgevär, slangbella och en massa andra saker. Det regnade dock nästan hela tiden då, vilket betyder att det inte var många bilder som togs.
Framåt fem var det dags för paintball och jag fick i uppdrag att fotografera när grabbarna skulle spela. Dock lyckades jag inge bra. Mycket för att domaren inte lät mig gå nära och dels för att knotten och myggorna aldrig lät mig vara i fred.
När kvällen var på gång satte sig en hel del människor i våran stuga för att kolla på fotboll. Blev förvånad över att Zlatan plötsligt var så bra. Innan, under och efter matchen snackade vi och åt massa onyttigheter.
När klockan blev långt efter midnatt somnade vi till slut. Packade och klara. För morgonen där på skulle allting vara färdigt klockan halv åtta. För att sedan äya frukost, gå höghöjdsbanan och sedan fara hemåt.
Finns så mycket mer som jag skulle kunna berätta, men då skulle det här redan långa inlägget bli dubbelt så lång. Som alla säkert redan har förstått så har jag i alla fall haft skit kul och det här är något som jag sent ska glömma. Aldrig, typ. Nu ska jag somna sött och imorn ska vi vinna över lärarna på fotbollsstraffar, stafett med mera i skolan, see ya!

RSS 2.0