utan dina andetag

Det här lovet kommer vara det sämsta lovet av lovens historia. Jag kommer inte göra nånting. Jag kommer ruttna bort. Jag orkar inte ens skriva här längre för det blir bara skit av alltihop. Återkommer när mitt liv inte är upp och ner längre. Kanske.

true story

är jag död? känns så

för mycket vatten ska rinna under många broar innan jag glömmer dig

Du får ta hela min förvirrade värld om du vill.
Du säger inget, det säger allt

samtidigt som du inte brydde dig, försvann jag

Från och med nu ska jag skriva ner varenda litet ord som dyker upp, från dig från mig. Vart tog vi vägen? Vart tog alla löften vägen? Tror att allting förvandlades till luft, jag kan varken se de, känna de eller röra de. Är tom.

i got bruises on my knees for you and grass stains on my knees for you, got holes in my new jeans for you, got pink and black and blue.

Har tänkt länge på om jag har något intressant att skriva, men näe. Helgen har väl varit det vanliga fast ändå det ovanliga. Spelat två matcher en stor förlust och en fet vinst. Allt detta har resulterat i att min inflammation i ett muskelfäste i ryggen har blivit riktigt illa. Nästan så illa att jag inte kan stödja på mitt vänstra ben, fast bara nästan. Jag har fått nageltrång. Jag har klättrat i både utvisningsligan och poägligan. Ja, är helt slut med andra ord. Nu går jag på dubbeldos av ipren haha, och det värsta är att jag är tvingad att vila den här veckan, fy sjutton :(

Nu ska jag gå och lägga mig och titta på film, fundera och förhoppnigsvis somna. Godnatt!

varför kommer du tillbaks i mina drömmar?

Den här veckan har gått skitfort. Så fort så jag nästan glömt bort allting jag gjort. Imorgon är det fredag = awesome. Längtar jätte mycket till lördag och söndag för jag ska som vanligt spela match, en i mora och en i vasahallen :) Idag fick jag föresten reda på att jag fick vg på spanska provet, fan vad glad jag blev! Men mindre glad blev jag dock när jag fick matte provet och insåg att jag inte kunde någonting. Aja det kanske ordnar sig. Godnatt

They say that things happen for a reason, but no wise words gonna stop the bleeding

What am I gonna do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm close to death and you're ok
I'm falling to pieces
They say that things happen for a reason
But no wise words gonna stop the bleeding
What am I gonna do when the best part of me was always you
And what am I supposed to say when I'm close to death and you're ok
I'm falling to pieces

why so serious?

Det handlar inte om honom längre, inte alls
ännu mindre om oss.
Det handlar om något mycket värre,
något som upptäcktes sent en tisdag kväll.

oh boy

13 – Det här tycker jag om
Finns ju miljontals grejer som jag tycker om. Men bara för att jag saknar sommaren så förbaskat mycket så får det bli det. Älskar allting som har med sommaren att göra, det är underbart. Ge mig sommarlov!!! :D
14 – Självporträtt
15 – Mina drömmar
Oj, vet inte vad jag ska svara på den här frågan.. Vet att det är meningen att man ska berätta vad man vill bli när man blir stor eller liknande men vafan. Berätta om drömmar som man drömmer är roligare. Och ja, jag drömmer typ aldrig, om jag inte är förkyld. När jag väl är förkyld så drömmer jag världens sjukaste drömmar som är aproliga och som man aldrig vill vakna upp ifrån. Eller bara äckliga som man vill vakna upp från. Har inte direkt något exempel atm men..  äh hejdå

i remember watermelon, finger banging, purple rain and being cool

10 – Mitt favoritplagg
Oj, den var svår. Jag vet faktiskt inte! Men tjocktröjor är så himla mysiga. Måste bli det helt enkelt :)

11 – Mina syskon
Har inte en aning om vad jag ska berätta här. Men har i alla fall en bror, linus. Han är bra på alla sätt och vis. Skulle inte byta ut honom mot någonting i världen. 

12 – Fem bilder som gör mig glad

Hahaha fyfan!

i guess i love the way it hurts

Hallådär, jag skrev faktiskt ett inlägg igår som tydligen inte kom upp. Men nu kommer jag inte ihåg vad jag skrev, så det var väl skit samma :> Men aja, i fredags gjorde jag inte så jätte mycket, gled runt på stan med tim, munken och linus ett tag. Det var trevligt :)

Igår gick jag upp ungefär halv 8, drog till borlänge och spelade match. Sedan drog jag fort tillbaka till hedemora igen för att spela en till match, med damerna. Båda matcherna gick på skit, men vi kämpa i alla fall på bra. Igår mådde mina ben inte alls bra och det gör dom fan inte nu helller och nåt som mår ännu sämre är nog min rygg. Ska ligga i sängen hela dagen och chilla, hoj!

jag står kvar, ser ingen plats för mig i mönstret, jag gömmer mig

07 - Min bästa vän
En bild förklarar mer än tusen ord!!


08 – Ett ögonblick som förändrade allt
Det senaste som förändrade "allt" var nog när Patrik gick bort. Jag förändrades i alla fall. Det fick mig att börja tänka mycket mer annorlunda på saker och ting. Det fick mig även att inse att man ska tänka på det man har istället för det man inte har. Även att jag nu uppskattar livet mycket mer än vad jag tidigare gjort. 

09 – Min tro
Min tro, alltså.. Jag tror inte, jag tar dagarna som dom kommer. Har liksom aldrig trott att det finns någon "gud" eller "högre makt" som vakar över oss. Har aldrig heller tänkt på "livets stora frågor" så som vad händer efter döden och vad är meningen med livet. Serious, religionernas förklaring till dom frågorna är bara bull shit för mig. Det finns helt enkelt ingen förklaring. :) Men nånting måste jag ju tro på ändå och isf säger jag ödet.

att dölja fel är att fela igen

04 – Vad bjuder jag på för mat?
Matlagning är väl inte direkt någonting jag gillar, har liksom inte tålamod till det. Antar att jag föddes i fel kön. Men när det väl händer så blir det antingen något så enkelt som pannkakor, makaroner och korv eller typ.. pytt i panna. Nåt som går fort liksom, haha :)

05 – Vad är kärlek?
Kärlek är alldeles för mycket för att kunna förklara i ord. Det är en känsla som man inte vill leva utan när man väl gett sig in i den. Det är både lycka och en massa jävla sorg och svek inblandat. Man måste liksom uppleva det för att veta. Jag kan då i alla fall inte förklara.

06 – Om det här vore min sista dag
Om det här vore min sista dag så skulle jag förmodligen inte veta om det. Men om jag visste redan i morse att jag skulle dö i morgon så skulle jag själklart leva livet så gott det går på en dag. Skulle antagligen försöka tänka bort tanken om att jag ska dö imorgon och i stället ha hur kul som helst med världens bästa människor!

När jag var liten och tänkte på den frågan kom det alltid en berg och dal bana upp i mitt huvud, det var alltså det jag ville göra min sista dag då.. Coolt att jag minns det :>

are you dead yet?

01 – Presentera mig själv.
Är något jag hatar att göra. Vet inte hur jag ska bära mig åt för att förklara hur jag är. Heh :> Kan väl börja med att säga att jag aldrig ger upp i alla fall. Är säkert ganska irriterande för vissa, säkert rolig för andra, säkert ingen alls för någon. Jag försöker alltid se något positivt i allt negativt som händer, på så vis mår man en aning bättre. Jag älskar att hitta på tokiga saker, dra ut på äventyr och sånt kul. På "fritiden" spelar jag innebandy, APROLIGT!! Faktiskt det bästa som finns just nu. Jag är vädligt lättretad och blir hur arg som helst så ja, don't mess with me om du vill leva :)


02 – Min första kärlek
Alltså hatar den här frågan. Men jag tänker i alla fall säga Tim på den här. För ska jag vara ärlig så har jag förträngt allt annat, innan honom. Eller har rättare sagt glömt bort om det var riktigt kärlek jag kände då. Kärlek känner man inte på riktigt förns man är beroende av den. Farlig drog btw.


03 – En pinsam händelse
Haha, har så svårt att komma på någon pinsam händelse när det väl gäller. Har ju varit med om miljontals pinsamma grejer. Men tror inte jag har någonting att dela med mig av just nu som håller en gräns som liksom funkar att berätta ;) Har väl en grej som hände ganska nyligen men ingen kommer fatta och ingen kommer tycka att det är kul, för jag kommer liksom inte kunna nämna namn då blir allting bara, super fel!


Jag satt i alla fall i fönstret med moa på "himmeltoaletten" i skolan. Så ser jag en person gå där ute and i was like - WTF!! och säger "Vafan har han alltid haft sådär feta lår? eller alltså är det muskler, har han blivit tjock? Han har ju nästan lika tjocka lår som hemlig person." Såklart garvar moa och säger, "ofta det ens är möjligt?" Ah i alla fall, när hela konversationen är avslutad knackar det på dörren till toan och vi blir helt knäpptysta. Vi förstår att det var "hemlig person" som hört allting och ville visa att den var där.. Dumma som vi är så brister vi såklart ut i både asgarv och panik och vi ville aldrig gå ut där ifrån så vi tänkte skolka hela dagen hahah.. Men typ en kvart efter fick vi reda på att det var alice som hade knackat, så händelsen blev inte pinsam till slut. Men den var det innan vi visste att det var alice, haha!!

they just left, they said that i was riding to death

All I know is you came to me when I was at my lowest.
You picked me up, breathed new life in me. I owe my
life to you. Before the life of me, I don’t see why you don’t see
like I do. Let me turn on the lights and brighten me and enlighten
you. I don’t think you realize what you mean to me, not the
slightest clue. Cause me and you, we’re like a crew. You were like my
sidekick. Or you gonna hug me. But I’m out of options, there’s
nothing else I can do cause I’m about to lose my mind
All I know is you came to me when I was at my lowest.
You picked me up, breathed new life in me. I owe my
life to you. Before the life of me, I don't see why you don't see
like I do. Let me turn on the lights and brighten me and enlighten
you. I don't think you realize what you mean to me, not the
slightest clue. Cause me and you, we're like a crew. You were like my
sidekick. But I'm out of options, there's nothing else I can do cause
i'm about to lose my mind.

i would die for you baby, but you won't do the same

Svenska nationella gick förmodligen apbra, kändes så i alla fall :D
Fast sen fick vi reda på att det kanske blir ogiltigt för att någon i gävle lagt ut alla svar på internet hahah flytigt.. Aja hoppas inte de iaf. Har nyss lagat mat och ätit upp den. Snart ska jag dra iväg på träning wohoo! Först ska jag kanske plocka i ordning lite på rummet, om jag orkar :> Fan vilka intressanta inlägg jag skriver, borde inte ens få ha en blogg HEJDÅ



If you love something, let it go. If it comes back to you it's yours, If it doesn't, it never was.

Hallådär! Idag har jag bara varit i skolan, åkt hem och sedan till tim :) Har inte så mycket att berätta förutom att jag snart ska sova, nationella i svenska börjar imorgon, känns bäst om jag är pigg då. Har även träning imorgon och satan vad jag längtar, innebandy är seriöst det bästa som finns right now :D 
Såhär söt var min läpp/kind i fredags när jag kom hem btw!

Haha fyfan, godnatt.

don't tell me if i'm dying, i don't wanna know

Okej, jag skrev ett inlägg igår som tydligen inte publicerades men aja! Vi vann matchen i alla fall med 7-5! Fläskläppen jag fick är almost gone, är bara lite blå och svullen på insidan så det syns nästan inte. Eller ah, det är inte som igår iaf :D

Idag har jag ingen aning som händer, ska sova tidigt i alla fall eftersom jag ska upp halv sju imorn och åka till mora för att spela match, igen :))) Nu ska jag gå och äta frulle, hoj!

hoppet är det sista som lämnar männsikan

Nu ska jag och mina två brutalt stora finnar som placerat sig så fint i mitt ansikte dra på match! Ska kötta lite. Hahah ful

got scared when i saw your fa-fa-face! cause your not the same

wanna hang out? / snoppen carecat

RSS 2.0